Sportsvej

Attraktiv totalrenoveret murermestervilla i Alderslyst - 164 Etagemeter i 3 plan
Velkommen til denne attraktive murermestervilla fra 1927, beliggende centralt i Alderslyst. Med et samlet boligareal på 101 m2 og en underetage på 63 m2 i fuld boligstandard, er her rigelig plads til familien, det modne par eller seniorerne.
Underetagen byder velkommen med gulvvarme i alle rum - herunder et værelse, badeværelse, bryggers og depotrum. Stueplanen imponerer med sit lyse køkken, hvorfra udsigten til det ikoniske Papirtårn kan nydes. Stuen og første sal er prydet af flotte trægulve og indbyder til hyggelige stunder. På første sal finder du to rummelige værelser, et repos med plads til kontorarbejde samt endnu et badeværelse.
Ejendommen har gennemgået en totalrenovering og er udstyret med et genvexanlæg for optimal indeklima og vedligeholdes frie træ/alu vinduer. Udenfor venter en lukket have, der sikrer privatliv og ro. Haven byder desuden på en solrig terrasse perfekt til sommerdage samt et charmerende drivhus.
Til villaen hører også en garage med elektrisk port samt en indkørsel med plads til flere biler. Beliggenheden kunne ikke være bedre - kun få minutters gang fra Silkeborg gågade og i gåafstand til alt hvad hverdagen kræver af fornødenheder.
Denne ejendom repræsenterer den perfekte balance mellem bylivet og moderne faciliteter - ideel for dem der værdsætter kvalitet og privatliv.
Pris: 3.595.000
Boligareal: 101 m²
Kælder: 63 m²
Garage: 25 m²
Energimærke B
Sagsnr. 1042419

Antonsvej

Villa i nybygget område i Balle, beliggende på hyggelig lukket vej med masser af børnefamilier.
Boligen rummer 3 store børneværelser (11-12m²), forældreafdeling med walk-in og stort badeværelse.
Bryggers, entré og badeværelse i børneafdeling - Boligens hjerterum er med flot Svane-køkken, skjult depotrum og en dejlig stor stue præget af flotte sildebensgulve.
Dobbeltcarport, udhus og 100m² solrig flisebelagt terrasse.
Fleksibel overtagelse - bestem selv.
Kr. 4.295.000
Boligareal: 160 m²
Carport: 39 m²
Bygget år 2022
Sagsnr: 1042409

Frank Jægers Vej

Renoveret rækkehus i Balle.
Boligen rummer et flot og nyere køkken i åben forbindelse med møbleringsvenlig vinkelstue.
Toilet i stueplan + badeværelse 1.sal og 2 store værelser.
Nyanlagt flisebelægning udvendig - minimal af vedligehold.
Indflytningsklar bolig - skal opleves!
Kr. 1.975.000
Boligareal: 84 m²
Carport: 19 m²
Sagsnr: 1032409