Allinggårdsvej 6

Sælger siger:
"Professionelt, ambitiøst og velgennemført"

Funder Kirkevej 10D


" Der er blevet arbejdet for salget og Christian har gjort et stort arbejde. Tak for det"

Buskelundtoften 19

”Tak for et godt og professionelt samarbejde med jer hele vejen igennem processen - huset solgt hurtigt grundet korrekt og realistisk prissætning fra start og ikke mindst god kontakt og sparring så de rigtige beslutninger blev taget undervejs :) Godt arbejde hele vejen rundt."

Puksøvej 1

”Christian er en dygtig ung mægler, nede på jorden og god til at snakke med andre mennesker. Ham vil jeg værdsætte hvis jeg var hans arbejdsgiver”

Holmmøllevej 20

”Vi har lige fra start fået en meget grundig og kompetent rådgivning af hele Claus Grønnes team. Der er ingen spørgsmål der ikke er blevet besvaret. Det har været en utrolig tryg og behaglig oplevelse at sælge vores hus”

Bakkevænget 6 - solgt på 11 dage

” Helt igennem godt tilfreds med hele forløbet. Ja, meget tilfreds.”

Georg Krügers Vej 69

"Kære Christian,
Tusind tak for din hurtige respons, din skarphed, og ikke mindst dit topklasse service-niveau i forbindelse med vores hussalg. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb. Eller mægler! Igen tusind tak!"

Højmarksvænget 46

"I løbet af 5 dage solgte Christian vores hus. En anden anerkendt ejendomshandler havde forsøgt i 7 måneder. Vi oplevede Christian og de andre medarbejdere i firmaet som kompetente og venlige. Vi var i en god dialog og har kun godt at sige om hele forløbet. Vil gerne anbefale firmaet"

Udgårdstoften 22

"Helt igennem en god og seriøs behandling, søde medarbejdere, Stor tilfredshed med salget"

Dalvejen 9

"Det har været et fantastisk forløb. Grønne sagde vores hus var solgt på Max tre måneder, men der gik kun 2/5måned så vi kan kun være tilfredse"

Buskelundhøjen 188 og Jernbanestræde 14

"Nu har vi netop solgt hus og købt hus igennem Silkeborgs Mæglere og vi har kun ros til overs. Fantastisk team med stor viden om de boliger der sælgers og stor tålmodighed med nogle til tider utålmodige sælgere/købere :-)"

Frank Jægers Vej 82

"Er super tilfreds, alt blev håndteret helt perfekt "

Boskopvej 4

"Vi har bare fået den bedste og mest seriøse behandling i forbindelse med salget af vores hus - vi ved det har været en svær opgave"

Ågade 10

"God mægler med god kommunikation"

Ørnsøvej 24

"Super prof håndtering i forbindelse med køb af vores kommende hjem - Tak til Christian for en virkelig god oplevelse - stor  anbefaling herfra"

Frank Jægers Vej 19

"Professionel og værdig måde at håndtere boligsalg på! Imødekommende og stille og rolige, det betyder meget! Ikke smart i en fart typer"

Lokesvej 4

"Yderst profesionelle og mega god service! Tak for hjælpen med én hurtig hushandel!"

Balle Kirkevej 96

"Kan ikke andet end at anbefale hele flokken ved Claus Grønne!
Altid behagelige, søde og imødekommende. Når de nervøse sælgere stillede deres utallige spørgsmål over mail, kom der altid et venligt svar tilbage kort tid efter.
Ydermere fik de solgt huset i en drømmehandel.
5 stjerner, pil op af og alt det andet"

Søgade 27 st. tv.

"Mange tak for hjælpen, jeg har virkelig følt mig godt vejledt igennem hele processen. Fantastisk service - er nogle fremragende mennesker der arbejder her"

Brassøvej 22

"Fem stjerner og pil op....!!!
Hele team Grønne fortjener stor ros...!!!!  Alle mand på kontoret har været meget professionelle og yderst kompetente hele vejen gennem mit salg...
Jeg har følt mig tryg og godt vejledt, uanset hvem der tog imod på kontoret eller ved telefonen... "

Åhavevej 65

"Jeg føler mig i den grad godt og professionelt behandlet, vi mødtes om salget af mit hus på Åhavevej, og alt materiale var klart efter en uge! Jeg fik solgt huset på 3 uger, ALLE, der arbejder hos Grønne, vidste alt om mit hus, jeg er sikker på det var derfor at salget gik så hurtigt!! Tak for hjælpen Grønne, flot arbejde"