Lavenvej 11, 8600 Silkeborg

LIEBHAVEREJENDOM FRA 2017 MED EGEN SØ OG JAGTMULIGHEDER

Det er med største glæde, at vi kan nu kan byde velkommen indenfor på Lavenvej 11, hvor denne herlige liebhaverejendom ligger placeret på en stor naturgrund med sø, skov og jagtmuligheder.

Ejendommen ligger med skøn natur på helt tæt hold; foruden jeres egen naturgrund er der nemlig kort afstand til Julsø og Sejs-Svejbæk såvel som det kuperede landskab med flotte udsigtsposter - prikken over i'et er uden tvivl det faktum, at I fra ejendommen har kig til Himmelbjerget. I nærheden af ejendommen er der kommunal børnehave, og alle hverdagens bekvemmeligheder finder I i de omkringliggende byer.

Etplansvillaen fra 2017 fremstår i lækreste stand med et skønt køkken-alrum, der er opført med lyse, grebsfrie opbevaringselementer, hvor alle hårde hvidevarer sømløst integreres. Der er god plads til et spiseareal, og den åbne adgang til stuen sikrer et herligt flow af lys og luft. I stuen kan I ligeledes åbne til haven og terrassemiljøet flere steder, så grænserne mellem ude og inde på fineste glider sammen i et. Resten af villaen byder på fem store værelser, der alle har udgang til haven, to badeværelser og et funktionelt bryggers, samtidig med at I endda får et anneks med bad, stue og køkken i åben forbindelse og to mindre værelser.

Den mere end 74.000 kvadratmeter store naturgrund giver jer skov med små stier på hver side af huset, og søen sikrer et rigt dyreliv.
Grunden er oplagt og godkendt til jagt, og som et ekstra plus kan I se frem til en dejlig have, der kræver minimal pasning og pleje; den er anlagt således, at der er plads til store og små familiemedlemmer, og I kronen på værket er uden tvivl det 400 kvadratmeter store terrassemiljø.

Så hvorfor skal I købe netop denne ejendom? Fordi I får en herlig og indbydende villa af skønneste karakter på en utrolig attraktiv placering midt i den dejligste natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.