Solbærmarken 44, Sorring, 8641 Sorring

ET-PLANS VILLA I SORRING, ATTRAKTIV BELIGGENHED OG OMGIVELSER - NEDSAT -300.000 KR.

Nu har du mulighed for at erhverve dig en kvalitetssikker et-plansvilla i Sorring. Boligen ligger trukket tilbage i et skønt villakvarter, med skole og daginstitutioner tæt på fra boligen. Dette er en oplagt bolig til børnefamilien eller parret, der ønsker plads og ro. Boligen er velbeliggende i en af Danmarks højest beliggende landsby, og her kan man især nyde godt af naturen, det lokale fællesskab, lokal indkøbsmulighed og foreningsmiljø.

Boligens 160 kvadratmeter fordeler sig på ét plan og byder på en funktionel planløsning med indretning til børneafdeling og forældreafdeling. Fra bryggerset bliver man ledt ind til husets åbne og lyse køkkenalrum. Herfra er der adgang til have og terrasse. Familierummet fungerer som husets hjerte, da husets 4 værelser kan tilgåes herfra.

Ejendommen er opført i år 1999, og her er bestemt tænkt over detaljerne. Huset her har også et fantastisk udeareal med en stor og solrig have. Her kan man sætte sig på fliseterrassen, uden tanke på havearbejde, og med børnene legende på den store græsplæne.

For pendlere er det også vigtigt at nævne, de blot 5 km til motorvejen, hvor man har ca. 20-30 minutter til både Aarhus og Silkeborg.

VI FREMHÆVER:
* Fantastisk familievilla på lukket vej og med sti til skole/institution
* Fuldmuret villa med 4 gode værelser og 2 badeværelser
* Dejlig sydvendt have og terrasse
* Dobbelt carport med tilhørende isoleret udhus

Med en bolig som denne er du garanteret en nem tilværelse uden bekymring. Her kan du blot se frem til ro og plads.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.