Ørevadbrovej 62, Serup, 8632 Lemming

CHARMERENDE MURSTENSVILLA I ROLIGE SERUP

Velkommen til Serup. Her får du en smuk murstensvilla, som løbende er blevet renoveret og som byder på en lang række detaljer.

Serup er især kendt for sit stærke lokalsamfund og sammenhold i byen. Med en beliggenhed som denne, for enden af lukket vej, er du garanteret en tryg tilværelse og et givende naboskab. I Serup afholdes en række sociale arrangementer, herunder fastelavn, sommerfest og sammenkomster, der styrker det nære fællesskab.

Huset strækker sig over to plan og udnytter de 126 boligkvadratmeter på bedste vis. Du finder her 4 værelser, et badeværelse, et køkken og en rummelig stue. Flere områder i boligen er blevet opgraderet, inklusive det renoverede badeværelse med dobbelt bruser, taget, vinduerne og køkkenet.

Alligevel har du stadig masser af muligheder for at tilpasse boligen efter dine personlige præferencer, hvad enten det drejer sig om at skabe et hyggeligt køkkenalrum eller måske tilføje et ekstra toilet.

Udendørs kan du nyde den store have og terrasse, som byder på lækre æbletræer og pæretræer og diverse bærbuske samt et flot drivhus. Derudover er der allerede etableret fundament og sokkel til en rummelig garage, hobbyværksted eller måske en gildesal, med klargjort gulvvarme, el og vand til toilet og bad. Dette giver dig endnu flere muligheder for at udnytte ejendommens potentiale.

Denne bolig er en oplevelse, der bør nydes i det skønne vejr, som vi går i møde.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.