Danmarksgade 14, 8600 Silkeborg

TOTALRENOVERET BYHUS I HJERTET AF SILKEBORG - FÅ METER FRA VANDET

Hvis i ønsker at bo i nærheden af Silkeborg midtby, men samtidig sætter pris på de rolige omgivelser i et veletableret område, hvor man kan nyde en skøn have og ugeneret omgivelser tæt på vand, skov og natur, så kunne denne fantastiske fuldt istandsatte og indflytningsklare villa måske være noget for netop jer!

Villaen er oprindeligt fra år 1935, men har gennemgået en totalrenovering fra underetage til førstesal i år 2022. Boligen byder på 3 fantastiske etager. Man bliver budt indenfor til en fantastisk lofthøjde, og et smukt massivt egetræs sildebensgulv, som omfavner gulvene i hele stueetagen og førstesalen. Alle badeværelser samt underetagen er belagt med et microcement gulve, som giver et moderne præg, og et imponerende "New Yorker" look.

Stueetagen rummer en skøn stue, og ikke mindst et åbent, og lyst køkkenalrum, som er samlingspunktet for velvære og med plads til hele familien. Førstesalen byder indenfor til et romantisk soveværelse, med bjælker og en hems. Hertil et smukt badeværelse, hvor der er kræset om detaljerne. Underetagen binder en smuk sløjfe om mesterværket, med dens 2 disponible rum i beboelses standard, bryggers og badeværelse. Underetagen er isoleret, hvilket skaber et godt og sundt indeklima.Ligeledes kan man nyde godt af den vedligeholdesesvenlige have, eller en dejlig kop kaffe fra husets store terrasse. En bolig som denne henvender sig især til familien der sætter pris på kvalitet, eller senioren som ønsker minimale krav til vedligehold. Generelt skal en bolig som netop denne opleves!

VI FREMHÆVER:
* Totalrenoveret bolig i Alderslyst med få meter til vand og skov
* Klargjort til carport
* Vinduer fra år 2022 og tag fra ca. 2008
* Fantastisk område, med 10 minutters gang til Silkeborg midtby
* Gulvvarme i alle 3 plan
* Fuldstændig indflytningsklar

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.