Drewsensvej 54B, Midtbyen, 8600 Silkeborg

GOD EJERLEJLIGHED + ANNEKS I GARAGE + 3 P-PLADSER

Her er en attraktiv lejlighed, eventuelt med spændende udlejningsmuligheder, idet lejligheden er med et tilhørende anneks i boligstandard og hele 3 parkeringspladser!
Udover dette, får du en lejlighed beliggende i midtbyen, med en rolig placering væk fra støjgener, i stueplan, og hvor du er tæt på banegården, handelsskolen, det pulserende byliv og meget mere.
Lejligheden kunne også være et godt forældrekøb, singlekøb eller som par.
Boligen fremstår flot med pudset facade, som sidst er pudset i 2019.

Lejligheden:
Bestående af rummelig entré, badeværelse, flot køkken, god størrelse værelse, og en god stue. Huset fremstår velholdt, indflytningsklart, og i gennemført stil med bl.a. fritlagte bjælker, nyere badeværelse samt udgang fra stuen til haven.
Som noget helt unikt er lejligheden godkendt til liberalt erhverv af kommunen + ejerforening, med psykologpraksis og evt. anden terapierhverv. Entre har en størrelse til også at være et venteværelse, og er kravet at der skal være bad/toilet, opfylder den også det. Hertil kan nævnes en ekstra lydisolering mellem gang og stuen + ekstra dør.

Anneks/Garage:
Bestående af flot køkken i åben forbindelse med stor stue, badeværelse, og hems som bl.a. kan benyttes til opbevaring.
Annekset/Garagen er ikke godkendt til bolig, men er absolut i boligkvalitet.

Parkering:
Med til lejligheden følger 3 parkeringspladser.

Mellem lejligheden og anneks, findes en fælleshave for alle ejendommens 5 lejligheder, ligeså vel som der også medfølger et depotrum i hovedbygningens kælderrum.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 86816444 eller kontakt på mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.