Solbrinken 7, 8654 Bryrup

SMUK UDSIGTSVILLA I NATURSKØNNE BRYRUP MED HELE 219 M2 BOLIG

Her får du en skøn 2-plansvilla med plads til den store familie. Boligen ligger attraktivt placeret på en rolig villavej, med en smuk udsigt over Bryrup skov, by og søbad. Der er let adgang til dagligdagens nødvendigheder, og gode vejforbindelser til Horsens, Herning og Aarhus.

Boligen er løbende renoveret, og er sidst blevet renoveret i 2022 med blandt andet nye gulve. Planløsningen er funktionel og sikrer optimal udnyttelse af pladsen. Eksempelvis er køkken og stue i åben forbindelse, hvilket skaber et naturligt flow og smukt lys som bidrager til den lyse og indbydende atmosfære. Fra stuen er der også adgang til én af husets store udsigts terrasser.

Boligen indeholder 3 værelser i stueplanen og 2 gode multirum i underetagen. Ligeledes er det badeværelse på begge etager. Underetagen har en god lofthøjde og kan indrettes til børneafdeling, evt. hjemme klinik/liberalt erhverv.

Til boligen er en dejlig have med plads til leg og boldspil for hele familien og to gode terrasser, hvor man kan nyde den smukke udsigt. Den ene terrasse er overdækket. Derudover en stor garage, og dobbelt carport.

VI FREMHÆVER
* Måske bryrups bedste udsigt
* Løbende renoveret i moderne og velholdt stand
* Beliggende på rolig og lukket vej, perfekt til børnefamilien
* Fantastisk udsigt over skov og Bryrup Søbad.
* Indflytningsklar med suveren indretning
* Køkken-alrum i åben forbindelse med udsigtsstue
* Panorama udsigt fra stuen

Bryrup ligger naturskønt og her får i let adgang til sø, skov og grønne områder. Et hus som dette skal opleves!

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444

Om Bryrup:

Bryrup er bare et godt sted at bo.

For 40 år siden flyttede vi til Bryrup, selvom det aldrig var meningen og da slet ikke så længe, men vi har ikke fortrudt et eneste sekund. Vi var sikre på at Silkeborg var byen for os, alligevel blev vi overtalt til bare at se og opleve Bryrup inden vi besluttede os for, hvor vi ville bo. Da vi kom til byen og så hvor meget det lille lokalsamfund havde at byde på, var beslutningen let og vi aldrig fortrudt vores valg et eneste sekund.
Omkranset af skove og søer ligger denne perle, hvor mennesker betyder noget og hvor idræts- og kulturlivet er flettet sammen i hverdagen for hele familien.
Vi har både privat og kommunal dagpleje, hvor børnene starter med leg og læring også i naturen og forældrene kan følge læreplaner og se billeder og videoer af børnenes hverdag. Her modnes de til at begynde i børnehaven som gennem årene er vokset sig stor uden at give afkald på pædagogik og sociale relationer. Også her bruges naturen som øvebane for læring og leg. Bryrup Skole er uden sammenligning den smukkeste beliggende og her er både undervisere og ledelse med til at sikre et godt afsæt til ungdomsuddannelser i området, og "vores" unge klarer sig godt med det gode fundament de har stået på helt fra starten.

I Bryrup lever vi sammen.

Vi fejrer fødsler og nye tilflyttere med velkomst fra hele byen og tilflyttere introduceres til alle de aktiviteter byen byder på, lige fra babysang, musik, idræt og naturvandringer.
Er du senior er der også noget for dig, masser af fællesskaber i naturen eller på vores fælles omdrejningspunkt; Jens Bæks Gård, hvor forskellige arrangementer afholdes løbende lige fra fællesspisning, til fester og andre sammenkomster på tværs af alder.
Vi afholder hvert år; Sct. Hans ved søbadet og byfest i august måned og intet af dette må du gå glip af ?? her mødes vi på kryds og tværs og dyster på fredsommeligvis mod gader, hold eller andet med det helt klare formål, at vi skal have det sjovt og være sammen.

Mange vender tilbage

Efter endt uddannelse hvor de unge har været vidt omkring, vender rigtig mange tilbage med familie eller for at etablere sig som familie. Det betyder at der er tilgang af børn hele tiden, og at rekruttering til frivilligt arbejde er veletableret.

Idéer bæres af os selv

Gode idéer er altid velkomne og der popper grupper op efter interesse og aktualitet, og disse bæres af os selv, for vi kan selv og gør selv. Det kan være undersøgelse af fælles fjernvarme, som aktuelt er i gang med en arbejdsgruppe, som hele tiden orienterer os om fremskridt og spørgsmål til diskussion.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.