Enebærvej 12, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA ATTRAKTIVT BELIGGENDE PÅ STILLE VEJ

Skøn rummelig og indflytningsklar familievilla, hvor beliggenheden er i top på en rolig og børnevenlig vej, hvor du samtidig er tæt på den skønne natur omkring Sejs-Svejbæk, skole, dagsinstutitioner samt indkøb.
Boligen har fået den store tur, hvor blandt andet tilbygningen i 2013 kan nævnes, nyere tag fra 2013, vinduer skiftet i 2012-2013, køkken fra 2009, badeværelse fra 2012 og toilet fra 2009. Herudover rummer boligen genvex-anlæg, og er lige til at flytte ind i.
Boligens 178m² fordeler sig på entré, bryggers, nydeligt badeværelse, et stort og funktionelt multirum i forbindelse med tilbygningen, hvor der også er 2 gode børneværelser. Endvidere er der endnu et børneværelse i den oprindelige del samt soveværelse, toilet, skønt HTH-køkken i åben forbindelse med alrummet og møbleringsvenlig opholdsstue.
Herudover en stor grund at boltre sig på, hvor der både er plads til trampolin og fodboldmål, en skøn sydvest-vendt flisebelagt terrasse hvor solens stråler kan nydes.

Vi fremhæver:
* Gulvvarme i størstedelen af huset
* Renovering fra 2009 og frem + tilbygning i 2013
* Stor carport fra 2013 med tilhørende isoleret skur
* Skønt multirum til hjemmekontor, aktiviteter m.v.
* Lys og god indretning, passende til børnefamilien
* Skønt beliggende tæt på skole, natur og indkøb

Her får du en fantastisk mulighed for at erhverve dig en bolig, hvor du kan tage flyttekasserne med ind ved nøgleoverdragelsen, og nyde den skønne atmosfære der er i huset fra dag ét. Ejendommen er beliggende på en 1.006m² stor grund som giver de bedste rammer for børnefamilien.
Boligen skal opleves, book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.