Valkyrievej 8, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE BELIGENHED I HVINNINGDAL; SKAB DIN DRØMMEBOLIG

Ned ad den stille og rolige vej afslører sig en bolig, som er beliggende i det charmerende Hvinningdal.

Velkommen til Valkyreivej 8, hvor du kun befinder dig 1,4 km fra Hvinningdalskolen og hverdagens fornødenheder. Her, i Hvinningdal, findes der plads og faciliteter til hele din familie, og hverdagens bekvemmeligheder er kun en kort afstand fra boligen. Du kan nyde den trygge tilstedeværelse, med de velanlagte gangstier og adgangsveje. Nabolaget byder på flotte naturområder, og du kan gå en masse gode ruter langs skovkanten og Silkeborg Langsø.

Hvinningdal er især attraktiv for dens lokal fællesskab. Her bliver du imødekommet af sociale sammenkomster til Halloween, fastalavn og en masse begivenheder for børnefamilierne.

Derudover er du godt placeret i forhold til offentlig transport, motorvejen mod Aarhus/Herning og kort afstand til Silkeborg Centrum.

Boligen kan rumme en renovering, alt fra om du drømmer om et stort og indbydende køkkenalrum eller børneværelser. Det eneste, der kræves, er at tage fat på opgaven med pensel og fuge. Her venter et spændende renoveringsprojekt på dig!

Derudover får en fantastisk lukket og opvokset have, med mange muligheder. Grunden er på 973 m2 og skulle pladsen blive en udfordring, så kan du overveje at udvide, da den rummelige grund åbner op for potentielle tilbygningsmuligheder.

Denne bolig er et projekt med utallige oplagte muligheder for forbedring. Har beliggenheden fanget din opmærksomhed?

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.