Sejs Søvej 24, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

SJÆLDEN UDBUDT GRUND PÅ SEJS SØVEJ - BYG DRØMMEBOLIGEN

Velkommen til Sejs Søvej 24, beliggende i Sejs få meter fra vandet. Her får du virkelig mulighed for at skabe en drømmebolig i et område der sjældent byder på en mulighed som denne. Grunden er på 950 m2 og ligger få meter fra vandet.
Sejs er et område i Silkeborg kommune, der er kendt for sin smukke natur og rolige omgivelser. Området ligger tæt ved Silkeborgsøerne, hvilket gør det til et attraktivt sted for dem, der elsker natur og udendørs aktiviteter. Lokalsamfundet i Sejs er aktivt, med initiativer som opførelse af en ny skolehal og fodboldskolen hen over sommerferien.

Ladepladsen ligger ca. 200 meter fra grunden, med dels bademuligheder samt mulighed for at sætte kajak, SUP eller lignende i vandet.
Denne unikke grund tilbyder en fantastisk chance for at realisere dit boligdrøm i hjertet af et naturfyldt og fællesskabsorienteret område. Sejs er et ideelt sted for familier eller enhver, der værdsætter et tæt forhold til naturen, samtidig med at der er adgang til byens bekvemmeligheder.

Sejs-Svejbæk er kendt for sin lette adgang til vandet, dets mange børnefamilier og det omfattende stisystem, som enhver udendørs entusiast kan nyde i form af mountainbike-ruter, vandrestier og bakkerne omkring Sindbjerg og Stoubjerg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.