Funder Kirkebytoften 10, Funder, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIV ANDELSBOLIG I FUNDER MED SKØN HAVE

I Funder kan du nu erhverve en prisbillig andelsbolig med meget lav boligydelse og en skøn have.

Boligen er tæt på skov og naturområder, samtidig med at den også giver nem adgang til alle hverdagens fornødenheder. Der er desuden en bekvem afstand til motorvejen, der forbinder Aarhus og Herning.

Boligen er rummeligt udnyttet og består af 2 værelser, et badeværelse, en hyggelig stue og et køkkenalrum. Boligen strækker sig over 89 kvadratmeter. Her kan du nyde gode stunder i dit eget hjem. Ydermere har boligen en udestue, der giver mulighed for at forlænge sommeraftenerne i et behageligt miljø.

Udendørsarealerne omfatter en dejlig have, der giver plads til en urtehave og sociale sammenkomster på terrassen. Der er også rigelig plads til parkering, og en overdækket carport.

Denne andelsbolig byder på et medlemsskab i en sund ejerforening og et stærkt fællesskab. Dette hjem er ideelt for dem, der søger en bolig i rolige omgivelser. andelsforeningen består af 11 boliger, og har en særdeles god økonomi.

Boligen har brug for en frisk omgang maling og en lettere modernisering, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg og skabe dit drømmehjem.

Bestil din fremvisning allerede i dag på 8681 6444 eller Mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.