Åhavevej 44D, 3., 8600 Silkeborg

FANTASTISK PENTHOUSE EJERLEJLIGHED I HJERTET AF SILKEBORG - ÅVIFTEN

Drømmer du om at bo i hjertet af Silkeborg, med kun få minutters gang til alle dagligdagens nødvendigheder? Så er denne fantastiske penthouse lige noget for dig. Boligen ligger på attraktive Åhavevej med udsigt til åen, og herfra er der gåafstand til Slusen og Hjejlen, Indelukket's fantastiske skove og Gågaden. Boligen har en smuk lofthøjde og vinduespartier som danner ramme for den arkitektoniske indretning som boligen bærer præg af.

Boligen har to gode etager med en særdeles moderne og stilren indretning. Den smukke stue med panoramavinduer og dobbelt lofthøjde. Køkkenet er i hvide og moderne elementer, og med plads til spisende gæster, og med smuk udsigt til åen. både ude, som inde. Indretningen er båge til familien med hjemmeboende børn, eller til det par der "blot" ønsker en exceptionel bolig med god plads.

Øverste plan har 3 gode værelser, og alle med adgang til altan, hvor man kan nyde morgensolen eller aftensolen. Boligen har to badeværelser fordelt på begge etager med gulvvarme. Til boligen medfølger også en privat overdækket parkeringsplads, og med plads til gæster på ejerforeningens andre parkeringspladser.VI FREMHÆVER:
* Attraktivt belligende penthouse med gåafstand til alt i byen.
* 216 m2 bolig fordelt på 2 unikke etager
* Privat parkeringsplads er inkluderet
* Genveks anlæg og fjernvarme
* Medfølger et depotrum med el-stik
* Roligt og smukt beliggende

Skal du have overnattende gæster på besøg kan de med fordel leje ejerforeningens 2 gæsteværelser, med eget soveværelse og badeværelse.

En bolig som denne skal bestemt opleves, både inde og ude på de 4 altaner som alle byder på hver deres fantastiske udsigt. Kontakt os allerede i dag på tlf: 86 81 64 44 for en eksklusiv fremvisning af boligen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.