Løvfaldsvej 43, 8600 Silkeborg

VELHOLDT BOLIG ROLIGT BELIGGENDE - MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG!

Her er den unikke mulighed for at overtage en bolig, hvor mulighederne for eget præg er mange. Huset fremstår yderst velholdt taget i betragtning af, at det er i original stand fra 1967.
Du får hermed en bolig til få penge, og kan dermed få indretningen lige efter eget ønske - haven er passet og plejet, og giver gode muligheder for lej til familiens børn.
Boligen byder på 176 etagemeter, og fra stueplan har du entré med en 'mellemgang', et seperat køkken, toilet samt et værelse. Stuen er rummelig og møbleringsvenlig samt med udgang til overdækket terrasse orienteret mod sydvest.
1.sal rummer toilet, 2 gode værelser samt endnu en stue, som kan fungere som soveværelse eller opdeles i flere værelser - mulighederne er her!
Underetagen hvor også garagen er, byder på badeværelse med kar & brus, viktualierum samt en stor gildesal/multirum som også kan indrettes efter ønske. Plads er der nok af.

Vi fremhæver:
* 176 etagemeter i boligen
* Underetage med stort multirum samt garage
* 4 gode værelser - mulighed for flere
* Tæt på indkøb, skole og dagsinstitution
* Velholdt bolig - original stand
* Mulighed for at sætte eget præg på indretning

Fra huset er der kun kort afstand til naturstien som fører direkte ind til Silkeborg centrum. Ligeledes er man næsten nabo til en af Danmarks bedste golfbaner, samt den smukke natur. Den kunstige sø (Schoubyes sø) ligger også tæt på, hvor man trygt kan bade med børnene om sommeren.
Her er boligen til børnefamilien, eller familien med planer om forøgelse, som ønsker at bosætte sig og få drømmene opfyldt. Her kan du nemlig sætte dig eget præg.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere Grønne på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.