Ålykkevej 1A, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

PRISBILLIG BOLIG I DET ATTRAKTIVE SEJS-SVEJBÆK - 250M TIL SØEN

I det attraktive Sejs-Svejbæk, udbydes hermed en prisskarp bolig der rummer en masse muligheder og med potentiale til en eventuel udvidelse af boligareal. Ålykkevej støder direkte op til søen - hertil kun 300 meter til søbadet ved Ladepladsen.
Huset rummer en charme idet byggeåret hedder 1953 og er overraskende velholdt og passet. Huset er løbende renoveret, hertil kan bemærkes nyere tag for ca 10 år siden. Køkkenet er udskiftet omkring 2013 og flere vinduer er udskiftet med lydtætte og lavenergiruder.
Huset er beliggende på en 862m² sydvendt grund med skøn terrasse og en have med mange muligheder - ekstra parkeringsspot til campingvogn, trailer, båd m.m.
Indvendigt præsenterer huset sig med entré med badeværelse og adgang til et værelse. Vordingborg spisekøkken fra ca. 2013 med spiseplads. Endvidere stor opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse. 1.salen byder på 2 værelser samt repos. Det ene værelse har en skøn altan med udsigt mod syd.
42m² garage med vaskerum, fyrrum samt værksted.

Vi fremhæver:
* Yderst prisbillig bolig!
* Beliggende tæt på søen/Ladepladsen
* Nyere tag + køkken
* Skøn, lukket sydvestvendt have med god terrasse
* Evt. mulighed for tilbygning
* Tæt på skole, daginstitution og indkøb m.m.

Ideel mulighed for købe en ejendom i attraktive Sejs-Svejbæk til en yderst attraktiv pris. Her får man en let og tryg hverdag, med kort afstand til motorvejsforbindelsen mellem Herning og Århus, stisystem hele vejen til skole. Sejs yder en god opbakning til alverdens fritidsaktiviter i foreningslivet for alle aldre.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.