Højgårdsvænget 1, 8600 Silkeborg

KVALITETSEJENDOM FRA 2006 - PERFEKT BELIGGENDE FOR BØRNEFAMILIEN

Her udbydes en sand kvalitetsejendom fra 2006, der foruden en masse gode m² er med minimum af vedligehold og en skøn lukket have.
Huset er beliggende i et populært område, med få minutters gang til skole, børnehave, indkøb samt det store udbud af sport og fritidsaktivitere som Voel er kendt for. Hertil det gode stistyem igennem hele området, som også flittigt benyttes til løbe-, gå- og cykelture. Som prikken over i'et, er ejendommen geografisk godt beliggende i forhold til Århus og Silkeborg.
Boligens kvadratmeter fordeler sig på et rummeligt bryggers mad plads til vaskesøjle, stort Designakøkken med en masse fine detaljer og tidsløse materialevalg samt godt viktualierum. Køkkenet er i åben forbindelse med alrum som også fungere som spisestue, som også fordeler sig til 2 børneværelser samt badeværelse.
1.salen rummer 2 værelser, hvoraf det ene er med eget badeværelse. Herudover en stor stue med store vinduespartier og skønne lysindfald - herfra har man også et flot og idyllisk kig udover Voels landskaber.
Dobbeltcarport + stort isoleret værksted på 57m².

Vi fremhæver:
* Gulvvarme i hele stueplan
* Vedligeholdelsesvenlig bolig
* Energivenlig med lavt varmeforbrug - Solceller og genvindingsanlæg
* Skønne terrasser og god lukket have
* Børnevenligt område tæt på alt til hverdagen
* God udsigt fra 1.sal

Med boligen her flytter man ind i et kvalitetshus med minimal vedligehold. Haven er anlagt, og tilpasset en børnefamilie med småbørn.
Voel er et område i rivende vækst - flere og flere børnefamilier flytter til, og området er bestemt blevet en utrolig attraktiv bydel i Silkeborg Kommune.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.