Udgårdstoften 22, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLART KVALITETS-RÆKKEHUS BELIGGENDE I HVINNINGDAL

En sand fornøjelse at kunne udbyde dette kvalitets-rækkehus, beliggende i det attraktive område omkring Udgårdstoften. Foruden det gode naboskab og de mange fællesarealer, er her en bolig som fremstår indflytningsklart og ideel til alle segmenter.
Huset har været igennem et par moderniseringer igennem årene, og fremstår flot og med en god indretning. Senest kan nævnes at taget er renset og malet i 2014, renoveret badeværelse i 2015 og for ca. 10 år siden skiftet køkkenet til flot HTH-køkken.
Husets indretning består af entré, stort badeværelse med gulvvarme, værelse samt stor stue med loft-til-kip. Herudover en flot udestue i forlængelse, hvor man kan gå ud på altanen og nyde den flotte udsigt.
Underetagen byder på stort køkken med gulvvarme, 2 gode værelser samt udgang til overdækket terrasse.


Vi fremhæver:
* God loftshøjde i hele huset (loft til kip på hele øverste niveau)
* Skønneste have med både drivhus, bålsted samt hyggelig terrasse
* Flot udsigt fra udestuen
* Mange børnefamilier i området
* Tæt på indkøb, skole samt dagsinstitution
* God legeplads til børnene

Her er en oplagt mulighed for at bo i et utrolig hyggeligt område, som er lukket af og hvor børnene frit kan lege rundt, både på den gode legeplads som på vejen.
Grundejerforenigen stiller trailer til rådighed, samt et skur med opbevaring af havemøbler og borde + stole hvis man mangler lidt til den store fest - dette står tilgængeligt for beboerne på Udgårdstoften.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.