Trondheimsvej 62, Gødvad, 8600 Silkeborg

PERFEKT BELLIGGENDE KVALITETSVILLA FOR BØRNEFAMILIEN

Her udbydes en sand kvalitetsvilla, beliggende i de perfekte omgivelser for børnefamilier, hvor du har kort distance til alt hvad dagligdagen kræver. Huset er et gennemmuret hus, beliggende i et godt og lukket område, hvor børnene trygt kan lege på vejen, og cykle til skole samt boldbanerne via det fantastiske stisystem, og hyggelige besøg ved dyrene på "Fritidsgården".
Boligen her er bygget i 2003, og er velbeliggende på grunden, som giver gode parkeringsmuligheder samt en skøn have med plads til trampolin, fodboldmål og urtehave.
Husets 158m² fordeler sig på entré, et godt bryggers, et stort køkkenalrum hvor JKE køkkenet er i åben forbindelse med alrummet, med skønne lysindfald og kig til haven samt direkte udgang til terrassen. Fra alrummet er der adgang til 3 rigtig gode børneværelser samt badeværelse. For enden er der en stor opholdsstue, igen med skønne lysindfald med store gulv-til-loft vinduer. Her er også det store soveværelse placeret, med store indbyggede skabe samt eget badeværelse.
Yderligere findes et godt isoleret værksted, carport og god stor indkørsel med plads til flere biler.

Vi fremhæver:
*Gulvvarme overalt, også i værkstedet
* Fantastisk indretning med 4 gode værelser
* Bemærkelsesværdigt lysindfald
* Skøn sydvendt have
* Gennemmuret kvalitetsvilla
* Sti til skole, boldbaner samt indkøb

Her er huset til børnefamilien, som ønsker at bosætte sig i et roligt område omkring andre børnefamilier, hvor man trygt kan sende børnene i skole via de gode stisystemer. Herudover gode gå-ture i naturen, samt besøge kaninerne, gederne eller hestene ved "Fritidsgården". Boligen er tæt på Silkeborg Gymnasium og motorvejen Århus / Herning kan nåes på få minutter.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.