Rugvænget 19, Gødvad, 8600 Silkeborg

HÅNDVÆRKERTILBUD; ATTRAKTIVT BELLIGGENDE - NEDSAT -300.000 KR.

Nu har I muligheden for at erhverve denne mulighedsrige villa, som rummer 162 m2 og beliggende på en lukket vej, helt uforstyrret i naturskønne omgivelser. Grib muligheden for at kaste dig ud i et renoveringsprojekt med denne kvalitetsvilla, der står i sin originale stand.

Stisystemerne kan I flittigt benytte til alle hverdagens gøremål. De starter få meter fra boligen og fører mod Gødvad og Dybkær skole, daginstitutioner og flere indkøbsmuligheder. Med en beliggenhed som denne kan I trygt sende jeres børn afsted hver morgen.

Boligen rummer 3 værelser, badeværelse, toilet og sauna. Derudover byder fordelergangen adgang til husets stue, spisestuen og køkken. Her kan man virkelig udfolde sin kreativitet og skabe sin drømmebolig med alt fra køkkenalrum, moderne badeværelser, børneværelser eller forældreafdeling.

Man skal kunne se mulighederne i huset og ikke være bange for at skulle svinge malerpenslen eller slå med en hammer.

Haven byder på gode m2 med plads til boldspil og bålhygge. Fra stuen er der direkte adgang til den flisebelagte terrasse. Haven er sydvestvendt, og her er I perfekt placeret i forhold til solens stråler.

VI FREMHÆVER:
*Attraktiv beliggenhed nær stisystem, skov og natur
*Villa med mange muligheder
*Bolig med mulighed for at sætte jeres eget præg og skabe drømmeboligen
*Dette er en stemningsfuld villa, som passer helt perfekt til børnefamilien, der er sikret en beliggenhed på en fredelig og lukket villavej i et roligt kvarter.

Book jeres fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.