Østerlide 1, Bryrup, 8654 Bryrup

FAMILIEVILLA I BRYRUP SKØNT BELIGGENDE NÆR SØBAD, SKOV OG NATURSITER

Velkommen til Østerlide 1 i Bryrup - et hjem med en bred vifte af muligheder og charmerende træk. Dette hus har en unik karakter, der giver dig chancen for at sætte dit eget præg og skabe det hjem, du drømmer om.

I hjertet af huset finder du køkkenet og stuen, som har en god basis, der kan udvikles til at blive et hyggeligt køkkenalrum og samlingspunkt for familien.

Haven tilbyder masser af plads til at udfolde sig, hvad enten du drømmer om en frodig have med blomsterbede eller et fristed for afslapning og rekreation. Her er potentiale til at skabe udendørs rum til leg, afslapning eller grønne projekter.

Huset byder også på flere værelser, der kan tilpasses efter behov. Disse værelser giver fleksibilitet til at indrette soveværelser, børneværelser, hjemmekontorer eller gæsteværelser efter din smag og livsstil.

En udestue er en del af huset, men den trænger til en kærlig hånd for at realisere sit fulde potentiale som et ekstra rum til afslapning. Med lidt opmærksomhed og kreativitet kan dette rum blive et behageligt sted at nyde året rundt.

VI FREMHÆVER:
* 20 min. kørsel til Silkeborg centrum
* Tag fra år 2016 og vinduer fra år 2021
* Tilhørende garage og udhus med god plads til opbevaring og projekter
* Tæt på skole, sportshal, dagsinstitutioner, Brugsen.
* Tæt på Søbad, tennis- og padelbaner samt grønne arealer og skov
* Medejer af grunden/fællesarealet Østerlide 8, ingen ydeligere ejerudgifter

Samlet set er Østerlide 1 en bolig med et væld af muligheder. En bolig som denne giver dig en chancen for at forme dit drømmehjem, der passer til din livsstil og ønsker.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.