Nyvangen 14, Alderslyst, 8600 Silkeborg

SKØNT OG MODERNE RÆKKEHUS BELIGGENDE ATTRAKTIVT I ALDERSLYST

En sand fornøjelse at kunne udbyde dette lækre kvalitetsrækkehus med lækre detaljer ude som inde.
Området er yderst tiltalende for det unge par, single eller seniorene der ønsker at bosætte sig i rolige omgivelser, samtidig med at du er central beliggende med alt fra bus, dagsinstitutioner, svømmehal, naturen med både sø og skov, og flere indkøbsmuligheder.
Boligen her byder på entré med walk-in/garderobe, flot badeværelse fra 2011 med gulvvarme samt 2 gode værelser. Herudover er det absolutte hjerterum den store stue i åben forbindelse med det moderne køkken fra Invita med god skabsplads og lyse detaljer, som harmonere flot sammen med det gode lysindfald der kommer fra den flotte sydvendte have, samt originale gulvbrædder og brændeovnen til at sætte prik over i'et.
Fra stuen er der direkte udgang til overdækket terrasse med flot lærketræsgulv, og nedgang til haven med flere hyggelige kroge og mulighed for at nyde solen. Kælderen byder på 2 gode disponible rum.

Vi fremhæver:
* Flot og moderne lyst Invita køkken
* Kælder med 2 disponible rum
* Flot sydvendt have med flere hyggekroge
* Køkken/stue med udgang til overdækket terrasse

Lyder ovenstående tiltalende, med et flot og moderniseret rækkehus med en absolut fantastisk have, og fede indvendige detaljer, så høre vi gerne fra jer.
Her er gode muligheder hvorend det er investering, enlige, seniorer eller førstegangskøberen.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.