Sølystvej 74, Alderslyst, 8600 Silkeborg

SØLYSTVEJ - BOLIG MED MANGE MULIGHEDER OGSÅ FOR SØUDSIGT

Her udbydes en sjælden udbudt bolig, med en af de allermest eftertragtede placeringer i Silkeborg på Sølystvej, hvor du er et stenkast fra vandet og samtidig tæt på midtbyen og alt hvad der er nødvendigt i hverdagen.
Beliggenheden er helt perfekt med kort afstand til midtbyen, skole, indkøb og Silkeborgs naturskønne områder. Bl.a. er Silkeborgs ny søsportscenter i gåafstand og du kan sætte kajakken i vandet på den anden side af vejen ved fællespladsen.
Ved første øjekast fra døråbningen, er oplevelsen som at træde direkte ind i en anden tidslomme, hvor man kan se et ret unikt hus med rigtig god loftshøjde, og samtidig blive bekræftet på hvordan huset er velbevaret - det står mere eller mindre originalt, og giver dermed mange muligheder for at kunne sætte sit eget præg.
Boligen byder på entré, 3 gode værelser med de flotteste originale retro-skabe, et yderst charmerende køkken med unikke detaljer, to gode stuer i forlængelse af hinanden (med det flotteste sildebensparket under gulvtæppe), badeværelse samt wc, et spisekammer med mindre viktualierum. Herudover god garage med tilhørende skur.

Vi fremhæver:
* Tag skiftet ca. 2004
* Pitch Pine lofter
* Flotteste sildebensgulv under gulvtæppe i stue
* Mulighed for søudsigt ved at bygge 1. sal på
* God lukket have bag boligen, med skønne solforhold
* Uanede muligheder for eget præg ved huset

Huset må forventes moderniseret og energioptimeret, men husets basis er unikt og i høj standard, så med de rette midler kan man få et dejligt og moderne hus med god indretning og beliggenhed.
En god beliggenhed med spændende muligheder. Kom og se!
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.