Aldersrovej 8, Sydbyen, 8600 Silkeborg

SKØNT BELIGGENDE MURERMESTERVILLA I SYDBYEN - TÆT PÅ ALT

Klassisk murermestervilla fra 1939, beliggende på en rolig vej med minimal færden samtidig med at man er tæt på alt fra Torvet, Havnen og naturen omkring Silkeborgsøerne og skovene.
Her er der plads til familien, som ønsker at bosætte sig i et velfungerene miljø tæt på skole, børnehave/dagsinstitutioner, indkøb samt foreningsliv.
Boligen byder på rummelig entré, som giver mulighed for at komme på 1.sal og underetagen. Udover entréen har man i stueplan et velholdt 90'er køkken med mahogni elementer, som ligger i åben forbindelse med alrummet. Herudover har du spisestue med udgang til flisebelagt terrasse, og en stor dejlig stue der vinkler sig rundt om entréen, som giver mulighed for en kreativ indretning. Toilet i forlængelse af entré.
1.sal indeholder stort repos med ovenlys, 3 rummelige værelser samt badeværelse med gulvvarme og klargjort til badekar/spa. Fra det ene værelse er der rig mulighed for at genatblere den skønneste terrasse.
Kælderen er med god loftshøjde og i god stand, og de 85m² byder på toilet, vaskerum og 6 disponible rum.

Vi fremhæver:
* Tag understrøget 2019
* Nye gipslofter samt gulve fra ca 2008
* Skønneste have med fliseterasse
* Disponibel kælder på 85m²
* Attraktivt beliggende, tæt på Torvet, Indelukket og Havnen
* God parkeringsforhold på grunden

Huset blev for 25 år siden mere eller mindre totalrenoveret, hvor bl.a. alt el, rørføring og afløb er opdateret - så huset er mere eller mindre indflytningsklart. (Nogen vinduer skal skiftes)
Grunden er unik, og indrettet i flere niveauer - her kan plukkes både æbler, pærer og blommer - og terrassen indbyder til grillhygge og en god flaske rosé.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.