Kildevænget 11B, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

INDBYDENDE BOLIG I NATURSKØNNE OMGIVELSER; SKOVEN SOM BAGHAVE

Velkommen til Sejs-Svejbæk, hvor du finder en skøn ejendom væk fra støj og tumult. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra større veje og grænser op til den skovklædte og blomstrende natur.

Sejs-Svejbæk er kendt for sin lette adgang til vandet, dets mange børnefamilier og det omfattende stisystem, som enhver udendørs entusiast kan nyde i form af mountainbike-ruter, vandrestier og bakkerne omkring Sindbjerg og Stoubjerg.

Boligen strækker sig over 121 m2 på to niveauer og omfatter 4 værelser, et badeværelse, et toilet og et godt køkken-alrum. Stuen byder på naturligt lys fra de store vinduespartier. Fra stuen er der direkte adgang til boligens terrasse samt en overdækket terrasse.

Haven tilbyder masser af plads til leg og boldspil for hele familien. Hvis dette ikke er nok, kan du også nyde foreningens fællesarealer, der inkluderer et stort legehus, en bålplads og masser af natur til at udforske og lege i. Den overdækkede terrasse er perfekt til de lange sommeraftener, hvor du kan nyde aftensolen og den rolige atmosfære.

VI FREMHÆVER:

* Moderne bolig, ideel til en børnefamilie.
* Rækkehus med skøn have og adgang til fællesarealer.
* Inkluderer carport og udhus

En bolig som denne skal absolut opleves. Det er en sjældent udbudt bolig i Sejs-Svejbæk.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på telefon 8681 6444 eller send os en mail på mail@clausgroenne.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.