Falstersgade 3D, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN

Velkommen til Falstersgade 3D i hjertet af Silkeborg! Denne charmerende ejendom er beliggende i et hyggeligt og bynært område, i cykelafstand til midtbyen.

Med en størrelse på 65 m² er denne bolig perfekt til en enkelt person eller et par, der ønsker at bo i et hjem, der fremstår indflytningsklart og i god stand.

Ejendommen byder på en skøn have, hvor du kan nyde solrige eftermiddage og hyggelige sommeraftener med venner og familie. Der er også en parkeringsplads, der giver dig nem adgang til din bil, så du kan komme rundt i byen og omegnen uden besvær.

En stort plus ved denne bolig er den vestvendte altan, hvor du kan nyde solnedgangen og slappe af med en kop kaffe eller en god bog.

VI FREMHÆVER:
* Loft til kip
* Tæt på midtbyen
* Vestvendt altan

Beliggenheden er ideel, da du er tæt på midtbyen og alle dens bekvemmeligheder, herunder butikker, restauranter og offentlig transport. Samtidig er området roligt og fredeligt, hvilket giver dig mulighed for at trække dig tilbage og slappe af efter en lang dag.

Alt i alt er Falstersgade 3D en fantastisk mulighed for dem, der ønsker en hyggelig og bekvemt beliggende bolig i Silkeborg. Så tøv ikke med at tage kontakt og planlæg en besigtigelse - denne bolig vil ikke være ledig længe!

Ring til Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 86 81 64 44 eller mail til os på mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.