Helsingborgvej 8, Gødvad, 8600 Silkeborg

172 M² VILLA I ÉT PLAN PÅ LUKKET VEJ - ATTRAKTIVT FOR BØRNEFAMILIEN

Velkommen til Helsingborgvej 8 i det smukke Silkeborg! Denne ejendom er en perle, for børnefamilien, som skal opleves. Med sine 172 kvadratmeter i ét plan og bygget i 2006, er dette virkelig et hjem, der har det hele.

Beliggenheden I Gødvad er intet mindre end fantastisk. Området byder på alt det, en familie kan ønske sig. Her finder du 2 skoler, flere børnehaver, en god idrætsforening og Rema1000 lige i nærheden. Det betyder mindre tid brugt på transport og mere tid til at nyde livet.

Ejendommen er utrolig velholdt og fremstår i en fantastisk stand. Her er virkelig kræset for detaljerne, og du kan se, at der er blevet lagt mange kræfter i at holde hjemmet i topform.

En af de største fordele ved denne ejendom er dens beliggenhed. Området er omgivet af grønne områder, der indbyder til gåture og frisk luft. Der er også et stisystem, der gør det nemt at komme rundt i området, og en lukket vej, der sikrer ro og sikkerhed for børnene.

Indretningen af hjemmet er virkelig gennemtænkt og imødekommer behovene i en moderne familie. Her er masser af plads til både leg og afslapning, og du vil elske den åbne og rummelige atmosfære, der præger huset.

Alt i alt er Helsingborgvej 8 et hjem, der er værd at se nærmere på. Hvis du leder efter den perfekte bolig til din familie, behøver du ikke lede længere. Velkommen hjem!

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.