Dalvejen 9, Balle, 8600 Silkeborg

220M² FAMILIEVILLA MED SKØN LUKKET HAVE I POPULÆRT BØRNEKVARTER

Denne skønne familievilla i 2 plan venter nu nye ejere. Huset fremstår udvendigt meget moderne med vandskuret ydermur, vedligeholdelsesvenlig kompositgavl og med cement tag fra 2006 hvor 1.salen blev opført.
Indvendigt bliver du mødt af en stor entré med tilhørende flot badeværelse og et værelse. Herudover træder man direkte ind i den store møbleringsvenlige stue som indeholder en vinkel som enten kan benyttes til spiseplads eller sofastue samt udgang til den store terrasse. I forlængelse af stuen er køkkenet med plads til spisebord og udgang direkte til overdækket terrasse. Her kan man med garanti få forlænget sommeraftenerne. Stueplan byder også på et stort funktionelt bryggers med god plads til opbevaring m.m..
Fra entréen bliver du mødt af den flotte træppe som leder dig til 1.sal, hvor du har et stort repos, som fordeler sig ud til 4 store værelser, alle med loft til kip og 2 af dem med udgang til altan. Her findes også husets 2'et badeværelse samt et disponibelt rum til diverse sager. Bestemt en indretning der ville passe de fleste børnefamilier.

Vi fremhæver:
* Gennemtænkt indretning
* 4/5 gode værelser og 2 badeværelser
* 1.sal opført 2006
* Skøn lukket og stor have
* Stor terrasse med gode solforhold
* Børnevenligt kvarter med mange børnefamilier

Her er boligen til familien der ønsker masser af plads både ude som inde. De 220m² er gennemtænkt, og giver dig en 1.sal med 4 rigtig gode værelser inkl. husets 2' badeværelse. Haven er stor, ugeneret fra naboer og giver mulighed for både trampolin, fodboldmål og generelt leg med brede albuer og løb for familiens mindste.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.