Højmarkstoften 58, Balle, 8600 Silkeborg

192M² ATTRAKTIVT BELIGGENDE FAMILIEVILLA - SKOV OG NATUR I "BAGHAVEN"

På én af områdets mest udsøgte beliggenheder hvad angår børnefamilier, har vi æren af at kunne præsentere denne skønne familievilla i 2 plan.
Ejendommen er beliggende på et af de bedste beliggenheder i Balle, direkte til skoven på en lukket vej. Sælgeren fik opført huset i 1976 og har boet der lige siden, og nu er huset klar til nye ejere.
Boligen her har gennemgået en modernisering for ca. 10 år siden, hvor blandt andet gipslofter i stue og alrum, snedkerkøkken og bryggers med corion bordplader, badeværelse på 1.sal ligeledes med corion bordplade og snedker-inventar kan nævnes.
Der er stadig mulighed for at kunne sætte sit eget præg på huset, og man må forvente nogen udvendig modernisering indenfor de kommende år.
Boligen er velindrettet, og byder på hele 192m², hvor man i stueplan har et stort bryggers, skønt køkken-alrum i åben forbindelse med stue og udsyn til den store have og skoven, 2 værelser samt toilet. 1.sal byder på stor repos med kontorplads, depotrum, værelse, stue/multirum samt soveværelse med eget badeværelse.

Vi fremhæver:
* Attraktivt børneområde
* 4 rigtig gode værelser
* 64m² Dobbelt garage med el-porte
* Sti til Balleskolen og indkøb
* Stor grund opgrænsende til naturen

Endvidere til huset hører en dobbelt garage på ialt 64m² med plads til 2 biler, værksted eller andre pladskrævende hobbys.
Grunden er på 1.198m² og haven er godt lukket af, så man er ugeneret samtidig med, at der er plads til boldspil og bredde albuer for familiens mindste.
Fra vejen er der sti direkte til Balleskolen, dagsinstitutioner samt indkøb, og i "baghaven" har du fantastisk natur med sø og stort skovområde.
Herudover 3,5km til Torvet i Silkeborg og få minutter til motorvejen Århus/Herning.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.