Kirsebærvej 41, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE FAMILIEVILLA IDEEL BELIGGENDE NÆR SKOV OG NATUR

Velkommen til Kirsebærvej 41 - en fantastisk familievilla beliggende på toppen af Nørskov Bakke, omgivet af skov og smuk natur. Denne charmerende bolig er det ideelle sted for familien, hvor hygge og komfort er i centrum. Med sin attraktive beliggenhed tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder og kort afstand til skoler og motorvejen mod Aarhus/Herning, får du det bedste fra begge verdener.

Boligen strækker sig over 143 m2 og er praktisk opdelt i rum. Ved indgangen mødes du af en bred foyer og et bryggers med plads til beskidte gummistøvler. Fra her er der adgang til en gang, der fører til 4 værelser, et badeværelse og et ekstra toilet. Køkkenet og alrummet tilbyder muligheden for at tilpasse rummet efter din personlige stil, og den hyggelige vinkelstue er perfekt til afslapning.

Stuen åbner sig ud mod en velplejet have, der især er børnevenlig og giver masser af plads til leg og aktiviteter. Når aftenen falder på, kan du nyde hyggelige stunder og samvær på den solrige sydvendte terrasse.

Praktiske detaljer inkluderer en rummelig indkørsel med en dobbeltcarport og et udhus, der giver ekstra opbevaringsplads.

VI FREMHÆVER:
* Den attraktive beliggenhed i Gødvad giver nem adgang til dagligdagens nødvendigheder.
* Dobbeltcarporten er allerede klar til en ladestander, så du kan oplade din elbil.
* Loftet og hulmursisoleringen er efterisoleret, hvilket bidrager til en energieffektiv bolig.
* Med 4 gode værelser, toilet, badeværelse og en dejlig have er dette det perfekte hjem til en børnefamilie.

Kirsebærvej 41 er et dejligt hjem, der tilbyder både komfort og funktionalitet.

Tag denne enestående mulighed for at opleve villaen. Book din fremvisning allerede i dag på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.