Nisset Bygade 42, 8632 Lemming

FAMILIEVILLA MED EN SKØN HAVE, NÆR SKOLE OG DAGSINSTITUTION

Kom indenfor i denne dejlige familievilla. Boligen er godt placeret i et attraktivt område i Lemming, kendt for deres stærke lokalsamfund og sammenhold. Her er du tæt på skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Der er også kun få kilometer til motorvejen mod Aarhus/Herning og ca. 10 minutters kørsel til Silkeborg Centrum.

Villaen træder diskret tilbage fra vejen og giver plads til flere biler samt en garage. Der er også en velplejet forhave, der byder dine gæster velkommen.

Du kan nyde de 127 m2 fyldt med komfort, som fordeler sig på 3 værelser, et badeværelse, et bryggers, et lyst køkken og en rummelig stue, der er perfekt til samvær og hygge. Fra stuen er der direkte adgang til den frodige have og den overdækkede terrasse.

Haven indbyder til leg og samvær for hele familien. Haven har flere hyggelige kroge, hvor du kan nyde solens stråler hele dagen og aftenen. Der følger også en garage og et udhus med.

VI FREMHÆVER:

* Skøn beliggenhed i naturskønne omgivelser med et stærkt lokalsamfund
* Attraktiv og tryg have, der er helt indhegnet
* Plads til flere biler foran boligen eller i garagen

Denne bolig henvender sig til forskellige købergrupper, herunder børnefamilier, førstegangskøbere og seniorer, der ønsker en fredelig beliggenhed i naturskønne omgivelser. Du skal opleve denne bolig!

Book en fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på mail@clausgroenne.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.