Bavnehøjvej 66, Gødvad, 8600 Silkeborg

FAMILIEVILLA OMGIVET AF SKOV OG STISYSTEMER - EN ATTRAKTIV OASE

Velkommen til Bavnehøjvej 66, der ligger blot få meter fra skoven og omgivet af frodig natur. Gødvad, et område berømt for sine vidunderlige stisystemer, der fører dig til skole og alle hverdagens nødvendigheder. Og som en ekstra bonus er du kun få øjeblikke fra motorvejen mod Aarhus/Herning, hvilket giver nem adgang til de omkringliggende byer.

Denne bolig strækker sig over 100 m2 og byder på flere rummelige værelser, Walk-in, et praktisk bryggers, et stilfuldt badeværelse og et indbydende køkkenalrum, der er hjertet i hjemmet. Og lad os ikke glemme den dejlige stue, der inviterer dig til at slappe af og nyde øjeblikket. Men det stopper ikke der! Fra stuen træder du ud i en have, der synes at være enhver børnefamilies drøm.

Denne have tilbyder et væld af muligheder og giver plads til leg og boldspil for alle aldre. Du kan næsten høre latteren og fornemme den friske luft. Imens kan du nyder roen og harmonien omgivet af smukke blomster og velplejede grønne områder.

Og der er mere! Du får også gavnlige og isolerede udhuse, der ikke kun rummer havens redskaber, men også giver plads til et spændende hobbyprojekt eller en kreativ udfoldelse.

VI FREMHÆVER:
* Attraktivt beliggende i et eftertragtet område
* God bolig til førstegangskøberne, den lille familie eller seniorene som ønsker mindre m2 og en skøn have
* Moderniseret i år 2013, vinduer, køkken, badeværelse og bryggers
* Nydeligt trægulv og moderne klinker

Dette er ikke bare en villa; det er et hjem, hvor du kan finde harmoni og tilfredsstillelse i dejlige komfortable omgivelser. Så tøv ikke, book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.