Vibevej 8B, 8641 Sorring

CHARMERENDE ANDELSBOLIG OMGIVET AF NATUR I SORRING BY

Velkommen til andelsboligen i naturskønne Sorring by. Dette charmerende hjem strækker sig over 2 plan og har plads til alle - fra den nye familie til den erfarne senior. I den hyggelige andelsforening, der tæller 10 boliger, smelter børnefamiliernes livlige glæde sammen med seniorernes visdom. Her venter et stærkt og tillidsfuldt fællesskab, hvor man altid finder støtte og venskab.

Boligen byder på en indbydende entre, et praktisk badeværelse og et funktionelt bryggers. To hyggelige værelser, måske flere efter behov, og stuen indbyder til mange skønne stunder med nære og kære. Køkkenalrummet, hjertet af hjemmet, er en kreativ legeplads for madentusiaster.

Med en bolig på 88 m2 følger en fortryllende have, hvor naturen omfavner dig, og du kan skabe din egen private oase med fuglesang og duftende blomster.

Boligen, der kun har haft én kærlig ejer, bevares i sin autentiske charme både indvendigt og udvendigt. Nu har du muligheden for at lade din indre kunstner udfolde sig og præge de gode kvadratmeter.

VI FREMHÆVER:
Varmepumpe fra 2021 og brændeovn
Nyt skur og carport på vej til alle ejendomme i ejerforeningen - skal endeligt godkendes på generalforsamling den 7. september 2023
Løbende udskiftning af vinduer
Fantastisk have med masser af plads.

Oplev denne charmerende andelsbolig, der er omgivet af naturskønne omgivelser i Sorring by. Boligen har alt, hvad du har brug for, og dens fællesskab vil varme dit hjerte. Tøv ikke med at booke en fremvisning i dag! Ring på tlf. 8681 6444 og lad os vise dig dit kommende hjem. Velkommen til Sorring!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.