Gjessøvej 3, 8600 Silkeborg

VILLA I SYDBYEN NÆR ALMINDSØ OG SKOV - 1,5 KM TIL MIDTBYEN

Dette charmerende byhus byder på god beliggenhed med nem adgang til indkøbsmuligheder, skole, dagsinstitutioner og ikke mindst den smukke natur ved Almindsø og Ørnsø. Her er du placeret i et attraktivt kvarter, som er ideelt, hvis du ønsker at kombinere bekvemmelighed med bylivet.

Boligen rummer 100 m2 fordelt på 3 værelser, bryggers, badeværelse med gulvvarme, køkken og en dejlig stue. Her har du mulighed for at svinge malerpenslen, sætte dit helt eget præg på boligen, og skabe en drøm af et køkkenalrum. Huset står i original stil med en stemningsfuld atmosfære. Derudover er husets indretning nem at gå til.

Haven byder på gode kvadratmeter. Man kan med fordel etablere en større terrasse med plads til nærvær og hygge. Hertil rummer haven også plads til boldspil og udeaktiviteter, alt sammen med en skøn kulisse af grønne træer og en skøn duft af den tætte natur.

Med et hus som dette kan du nyde de solrige dage i den sydvendte have og under den overdækkede terrasse, som ligger helt rigtig i forhold til aftensolens stråler.

VI FREMHÆVER:
* Sæt dit eget præg og skab din drømmebolig i skovfyldte rammer
* Bo centralt med kun få meter til vand, skov og natur
* Frodig sydvendt have med udhus og mulighed for carport
* Kort afstand til både Almindsø søbad og Ørnsø

Du kan med fordel nyde en god gåtur langs vandet ved søerne, tage et kig ind ved Silkeborg Bad, eller nyde de gode naturstier mod Virklund/Horsens.

Se mulighederne og book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.