Solbrinken 3, 8654 Bryrup

RUMMELIG VILLA - BELIGGENDE MED FLOT UDSIGT OVER SMUKKE BRYRUP

Dejligt hus i naturskønne Bryrup, hvor du er roligt beliggende og med udsigt ud over de store skovområder. Boligen er tæt på det populære søbad og nær de mange store skovområder. Her er der noget for alle, hvad end det er vandreture, fiskeri, badning eller andre friluftsaktiviteter. Endvidere tæt på skole, indkøb og idrætsfaciliteter. Bryrup er kendetegnet for utrolig smuk natur og med idyllisk kuperede terræner - her er alt hvad du skal bruge i hverdagen. Her får du et fuldmuret kvalitetshus - endda "tømrerens eget hus".
Boligen har i alt 242 etagemeter, der i øvre plan byder på entré, fordelergang, 2 store værelser + 1 kontor. Hertil flot badeværelse fra 2001. Endvidere findes et lukket køkken som man evt. vil åbne op mod stuen for at få det klassiske køkkenalrum. I dag er der et Tvis køkken fra 2015, og opholdsstuen er rummelig og giver gode m² at indrette sig på.
Fra stuen samt det ene værelse, er der adgang til den skønneste altan med udsigt ind over Bryrup og det flotte landskab med trætoppene i horisonten.
Underetagen byder ligeledes på mange gode m², og de fleste rum fremstår i boligstandard. Her har du via trappenedgangen fra opholdsstuen, et hyggeligt multirum med egen udgang. Endvidere 3 disponible rum hvoraf det ene er i værelsestandard samt vaskerum.
Endvidere egen indgang til underetagen, hvor der tillige er trappe til overetagen. Garage integreret til huset.

Vi fremhæver:
* Mulighed for at sætte eget præg
* Naturskøn beliggenhed med god udsigt ud over trætoppene
* 242 gode etagemeter i 2 plan
* Skøn have - ideel til børnefamilien
* Roligt beliggende på lukket vej
* Tæt på badesø, skole m.m.

Boligen er højt beliggende, ugeneret fra naboer - og rummer en aldeles skøn have der er passet og plejet, og gjort overskuelig til de nye ejere, der kan nyde en have der bare er smuk.
Huset fremstår velholdt med tag fra ca 2016, vinduer fra mellem 2007-2015 samt naturgasfyr fra 2015. Her er muligheden for at sætte jeres eget præg på indretningen, og modernisere huset efter ønske.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.