Glentevej 13, Århusbakken, 8600 Silkeborg

MURERMESTERVILLA - UNIK MULIGHED FOR AT SÆTTE DIT HELT EGET PRÆG

Hermed udbydes en sjælden mulighed. En flot murermestervilla med mulighed for at sætte sit eget præg. Ejendommen har en skøn lukket have og rigtig god og bynær beliggenhed.

Muremestervillaen er opført i år 1935, og fremstår klar til en gennemgribende renovering. Ejendommen er fantastisk beliggende kun få hundrede meter fra caféerne på papirfabrikken og midtbyen. Huset er opført i tre plan som i dag indeholder, underetage med egen indgang, 4 disponible rum samt stort bryggers og badeværelse. Stueplan indeholder hall med flot trappe til 1.sal, mindre toilet, lukket køkken, to stuer, en suite med brændeovn samt soveværelse med udgang til terrasse. 1. salen byder på badeværelse med toilet, lukket køkken, stor stue samt soveværelse med udgang til altan.

Vi fremhæver:
* Super god beliggenhed
* Sjælden mulighed for at sætte sit helt eget præg
* Tæt på skov og sø, men stadig kort afstand til centrum

Haven fremstår vild og tilgroet, men der findes flere gamle frugtræer, så med lidt flittige hænder kan man finde den "gamle" have frem igen. På grunden er også beliggende en ældre garage samt et udhus.

Drømmer I om at bo i en rigtig muremester villa med super beliggenhed, og har mod på en større renovering, så skal denne villa bestemt opleves.

Hvornår kan en fremvisning passe jer?


Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.