Engesvangvej 81, Kragelund, 8600 Silkeborg

PRISBILLIG BOLIG PÅ STOR GRUND I KRAGELUND - KUN 1.145.000 KR.

Nær Kragelund, med få minutterers cykeltur til Bølling sø ligger denne romantiske bolig. Kragelund ligger kun 11 km fra Silkeborg Centrum, og emmer af blomstrende natur og gode adgangsforhold til skovområder, hede, mindre søer og moser.
Børnefamilierne samles ved lege- og aktivitetspladsen Frederiksdal hvor den står på leg og bålhygge blandt de lokale. Kragelund giver også nem adgang til Silkeborg, Viborg, Herning og Aarhus.

Boligen blev opført i år 1966 og har kun haft én ejer igennem årene. Huset byder på spændende rum og god planløsning. Huset rummer 3 gode værelser med indbygningsskabe og badeværelse. Stuen har en god vinkel som gør det store rum let og elegant at indrette. Alle boligens 100 m2 er veludnyttet både inde som ude.

Haven er især værd at fremhæve med dens rummelige areal og med plads til hygge og leg både for de voksne, men ikke mindst for de små. Grundarealet på boligen er hele 1.001 m2, så der er bestemt ingen tvivl om at haven åbner op for mange muligheder, alt fra en trampolin til en evt. tilbygning. Huset byder også på en hyggelig terrasse. Derudover en garage og redskabsrum.

VI FREMHÆVER:
* Tag og vinduer skiftet i årene 1995 og 2005
* Indkørsel med plads til flere biler, samt garage og redskabsrum.
* 3 gode værelser og badeværelse
* Let adgang til Silkeborg, Viborg, Herning og Aarhus.
* Smukke omgivelser tæt på skov, søområder og summende fællesskab
* Mulighed for evt. tilbyg

Boligen fremstår velholdt og med en ældre romantisk stil.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.