Ege Allé 40, Søholt, 8600 Silkeborg

STOR RUMMELIG FAMILIEVILLA PERFEKT BELIGGENDE - DEJLIG ANLAGT HAVE

I dejlige fredelige omgivelser, tæt ved Trækstien, Langsøen og midtbyen finder du denne perfekt beliggende ejendom. Her er du foruden den skønne natur, tæt på alt fra offentlig transport, indkøb, skole/daginstitutioner, idrætsfaciliteter samt motorvejsforbindelsen mellem Århus og Herning.
Huset er i ét plan, og henvender sig dermed til en bred målgruppe - en stor fordel er den velanlagte have som ligeledes er anlagt vedligeholdesesvenligt, der giver MASSER af plads til leg for familiens mindste, og flere yndlingspletter for forældrene.
Her får du 199 velindrettede m², der indeholder bryggers og entré, 3 store værelser hvoraf det ene er med egen terrasse, multirum/kontor samt 2 nyere badeværelser. Endvidere et ældre køkken som med fordel kan åbnes ind mod den store opholdsstue, som også indeholder en pejsestue med udgang til skøn terrasse.
Huset fremstår med god loftshøjde samt de skønneste lysindfald fra de mange store vinduer. Brugbart isoleret værksted + garage.

Vi fremhæver:
* Tag fra 2016
* Delvis skiftet vinduer 2009
* 3 store værelser + 2 badeværelser fra 2013 + 2018
* Skønneste have med lækre udearealer + hyggekroge
* Isoleret værksted + garage
* Beliggende for enden af lukket stikvej

Med ejendommen her, får I en masse gode m² inde som ude. Hvis I ønsker en stor have, nem at holde, og hvor der skal være privatliv over det hele, og huset skal være til at flytte ind i - så snyd ikke Jer selv for muligheden, for at denne bolig kan blive jeres!
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.