Krakasvej 22, Voel, 8600 Silkeborg

SKØN FAMILIEVILLA I YDERST BØRNEVENLIGE OMGIVELSER - KUN 1.695.000 kr.

Voel har et skønt miljø og ligger kun små 10 km. fra Silkeborg midtby. Byen ligger perfekt placeret med let forbindelse til motorvejen mod Herning/Aarhus. Voel har to skoler, en stor børnehave og SFO. Derudover er der en masse gode outdoor muligheder og fritidsaktiviteter. Voel er især kendt for deres lokalsamfund og deres stærke foreningsmiljø.

Boligen er løbende moderniseret, og byder på let og moderne stil i hele boligen. Køkkenet er skabt til familien, og åbner ind til husets vinkel-stue. Fra stuen er der direkte adgang til haven. Hertil er der hele 4 værelser, med mulighed for flere. Med et fantastisk hus som dette, og denne plantegning, har man rig mulighed for at sætte sit eget præg på boligen, om det handler om flere værelser, køkkenalrum, ekstra badeværelse eller store åbne vinduespartier.

Til boligen er også en dejlig opvokset have, med minimum krav til vedligehold. På den anden side af hækken, er der en fælles legeplads som børnene vil have stor glæde af. Derudover gode stisystemer lige ude foran hækken, til skoler, indkøb og dagsinstitutioner. Hertil en carport og godt udhus med rigelig plads til diverse haveredskaber.VI FREMHÆVER:
* Attraktiv familievilla tæt på skole, institutioner og dagligdagens nødvendigheder
* Stisystemer på den anden side af hækken, send børnene sikkert afsted
* Kun 10 km til Silkeborg Centrum, eller få km til motorvej Aarhus/Herning
* Plantegning med gode m2, med mange muligheder ude, som inde
* Badeværelse og køkken renoveret i 2007, moderne og lyse elementer

Her køber du en fantastisk villa, der er klar til at flytte ind i - og så endda kun til 1.695.000 kr! Boligen skal helt bestemt opleves.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.