Vejlbovej 46, 1., Sydbyen, 8600 Silkeborg

FLOT LEJLIGHED I SYDBYEN MED EGEN HAVE OG CARPORT

Skønt hus på skøn beliggenhed - tæt på alt hvad der er nødvendigt i dagligdagen, og mere til. Her har du muligheden for at erhverve 110 velindrettede m² på 1. sal af ejendommen. Huset er opdelt i 2 lejligheder. Udover boligen er et disponibelt rum i kælderen, og haven er opdelt i 2 så man får sin helt egen have. Til lejligheden medfølger hobbyrum og parkering i carporten.
Lejligheden indeholder en fin entré, hvor der et mindre bryggers med plads til vaskesøjle, hertil adgang til badeværelset som er med både brus og badekar. Herudover er der to store værelser samt to skønne stuer, som er sammenhængende med lejlighedens midtpunkt, hvor der står et skønt Kvik køkken fra 2012. Den ene stue samt værelse, er i ejendommens tilbygning fra 2012 som vender ud mod haven.

Vi fremhæver:
* El fornyet i 2012
* Tagbelægning fra 2015
* Flotte lyse trægulve samt pudsede gipslofter
* Solvarme på brugsvandet
* Central beliggenhed tæt på midtbyen, skovene og åen
* 300 m. til skoven med masser af stier m.v..
* Egen carport, skur/hobbyrum og have

Her er den oplagte lejlighed til dig som ønsker en flot og skøn beliggende bolig med egen have og gode parkeringsforhold.

Kom og kig, en perfekt bolig med 2 stuer, 2 værelser og nyere køkken/bad.

Book din fremvisning allerede idag på tlf.: 8681 6444 eller mail os på mail@clausgroenne.dk, så finder vi en tid der passer dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.