Midgårdsvej 10, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

TOTALRENOVERET VILLA I HJERTET AF HVINNINGDAL

Velkommen til Midgårdsvej 10, en fantastisk velholdt og moderniseret villa centralt beliggende i Hvinningdal. Villaen er 133 m2 fordelt på 3 værelser, køkken-alrum, stue, toilet, badeværelse og et kontor.

Det første, der møder ens øjne, når man ankommer på ejendommen, er den præsentable ejendom der fremstår velholdt og indflytningsklar, og en stor have, hvor der er uendelige muligheder. Her er plads til både trampolin, fodboldmål og stole til at nyde morgenkaffen.

Huset har fået en løbende overhaling, blandt andet blev alle vinduerne skiftet i 2005, det samme gælder for taget i 2017 - herudover har sælger også fået huset hulmurisoleret.

Indvendigt, har boligen ligeledes fået den store tur. Det første, der møder én, når man træder indenfor, er det nyere køkken fra Tvis, som sælgeren har fået indsat i 2019. Det dejlige lyse køkken er udstyret med en halvø og med plads til barstole i enden. Her kan dine gæster sidde og nyde en drink og et skønt måltid sammen. I åben forbindelse har man stuen, en rigtig god størrelse med det unikke lysindfald der præger rummet. Fra køkken alrummet er der direkte udgang til terrassen via dobbeltdør.

Derudover har villaen renoveret både toilet og badeværelse i år 2019, så hele villaen har en moderne stemning over sig.

I Hvinningdal finder du alt, hvad du behøver inden for rækkevidde. Fra dagligvarebutikker til skønne naturområder og rekreative faciliteter. Tag på en gåtur i de nærliggende skove eller udforsk Silkeborgsøerne med en kajaktur. Der er også gode muligheder for sportsaktiviteter som fodbold, tennis eller svømning i nærheden. Med lokale skoler, daginstitutioner og et aktivt foreningsliv er der altid noget at opleve og være en del af i dette livlige lokalsamfund.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.