Brorsonsvej 2, Balle, 8600 Silkeborg

NY PRIS - FULDMURET FAMILIEVILLA I BALLE NÆR SKOLE, STISYSTEMER OG INDKØB

Her har du muligheden for at erhverve en fantastisk fuldmuret villa i Balle. Du får glæden af en etplansvilla på 164 m2, med en særdeles god planløsning, på en rolig vej. Boligen er især ideel for børnefamilien med mange legekammerater, i det yderst eftertragtede børnefamilieområde Balle. Fra grunden er der gode forbindelser til stisystemer til alle dagligdagens gøremål inkl. Balleskolen og daginstitutioner.

Villaen er yderst velholdt, og fremstår meget enkel i dens ydre med røde sten og hvide træ/alu vinduer. Præsentabel anlagt forhave med garage og carport. Her er rig mulighed for at have flere biler, trailer eller campingvogn stående.Boligen byder på 4 gode værelser, 2 badeværelser og et gæstetoilet. Dertil har man hjerterummet - Husets køkken og alrum. Køkkenet står med hvide elementer og med et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Alrummet kan rumme den store familie, og de legekammerater som bliver til aftensmad. Hertil en stor og lys stue med direkte udgang til husets terrasse og udestue.

Nyd den store og opvoksede have, med flere gode hyggekroge. Her er plads til boldspil og leg, og når aftenen nærmer sig, kan man med fordel trække ind i "udestuen", og forlænge aftenen.

VI FREMHÆVER
* Fuldmuret familiebolig i veletableret område
* Få km til motorvej mod Aarhus/Herning
* 1 garage med rummeligt udhus, 1 carport, mulighed for plads til flere biler
* Mulighed for forældre- og børneafdeling

Her går du ikke på kompromis med kvalitet og beliggenhed. Boligen emmer af idyl og vil skabe nogle gode rammer for hele din familie.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.