Kaprifolievej 20A, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

NYBYGGET FAMILIEVILLA I ATTRAKTIVE SEJS-SVEJBÆK - NY PRIS!

Lav Energivilla med jordvarme i Sejs-Svejbæk lidt sydøst fra Silkeborg. Her møder I denne fantastiske nyopførte familievilla. Boligen har en fabelagtig beliggenhed, grænsende op til skov og natur, og ikke mindst tæt på hverdagens gøremål. Naturen giver mulighed for mødesteder og aktiviteter, men også en ro og fordybelse ved f.eks. De Små Fisk, Sejs Hede, Skovene, Gudenåen, eller en tur forbi Ludvigslyst.

Hjemmet centrerer sig omkring det enorme opholdsrum, hvor stue, alrum og køkken er i åben forbindelse med hinanden. (De lofthøje) vinduer lader et fantastisk og ikke mindst lysindfald strømme ind. Hertil byder huset på 4 værelser, 2 badeværelser samt et bryggers. Huset bærer præg af moderne og gode materialer, og ikke mindst gennemførte løsninger. Huset er af høj kvalitet, og indrettet i et tidsløst og elegant design.

Til huset medfølger et udhus og dobbelt carport. Endvidere kan man nyde den blomstrende have. Fra stuen kan der åbnes op til den fantastiske terrasse. Haven er oplagt til leg og aktivitet, og skaber nogle gode rammer for familie aktiviteter i weekenderne, med alt fra boldspil til bålhygge.VI FREMHÆVER:
* Attraktiv beliggenhed i Sejs-Svejbæk
* Troldtekt lofter, parket gulv, og træ/alu vinduer
* 186m2 fordelt på 4 værelser, 2 badeværelser og køkkenalrum
* Lav energivilla med jordvarme
* Minimale krav til vedligehold

Her får du en nøglefærdig kvalitetsvilla, med plads til den helt store familie, som ønsker en nybygget bolig med minimale krav til vedligehold.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.