Bøge Allé 18, Alderslyst, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE BYHUS I ALDERSLYST PÅ LUKKET VÆNGE

Velkommen til det charmerende og yderst velholdte byhus i et plan beliggende på Bøge Allé 18 i Alderslyst. Huset byder på 96 m² fordelt på køkken-alrum og stue, soveværelse, kontor/værelse, toilet og et badeværelse. Det røde murstenshus står indflytningsklart og venter på de næste ejere, som ikke vil gå på kompromis med beliggenhed og bekvemlighed.
Boligen er yderst velholdt. Sælger har blandt andet fået indsat køkken, og i 2004 fik boligen nyt tag. I samme omgang blev der tilføjet en tilbygning til alrummet, som har skabt en masse lysindfald og en super hyggekrog til morgenkaffen.

Den centrale placering gør, at byens mange bekvemmeligheder er inden for rækkevidde til fods, bl.a. midtbyen som byder på adskillige shoppingmuligheder og spisesteder i nærheden. Desuden er der nem adgang til Papirfabrikken, det lokale fitnesscenter, biografen samt de charmerende caféer ved åbredden, og dette gælder også for området omkring Langsøen. For dem, der rejser ud af byen i forbindelse med arbejde, er der hurtig adgang til motorvejen, der fører mod både Herning og Aarhus. VI FREMHÆVER:
* Bolig i ét plan beliggende tæt på byen i Alderslyst!
* Carport + 8 m2 udhus
* Senior venlig
* Fantastisk område, med kort afstand til Silkeborg midtby
* Velholdt og indflytningsklart
Et fremragende valg for dem, som søger en smuk bolig beliggende i hjertet af Silkeborg.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.