Bakkevænget 87, Balle, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIV FAMILIEVILLA MED STORT POTIENTIALE; SKAL OPLEVES!

Boligen er beliggende på en rolig villavej, Bakkevænget 87 i Balle, og den er blevet istandsat igennem årene af de nuværende ejere.

Du bliver mødt af en yderst præsentabel entre, der leder dig ind til et bryggers og videre ind til husets alrum. Alrummet fører dig ind til husets imponerende stue, som lyser op fra de store panoramavinduer ud mod haven. Alrummet er også i forbindelse med husets køkken.

Huset er opdelt i to praktiske afdelinger. Børneafdelingen rummer to værelser og et renoveret badeværelse. Forældreafdelingen byder på soveværelse, kontor/walk-in og et badeværelse. Imellem disse to afdelinger er der god gangplads, og der er et dørparti, der kan åbnes helt op med udgang til terrassen. Dette er perfekt til en sommerfest, hvor inde og ude kan smelte sammen.

VI FREMHÆVER:
* Delvist renoveret og moderniseret bolig - Indflytningsklart!
* Træ/alu vinduer fra år 2019
* Attraktivt beliggende i stort familieområde
* Kun få km til Silkeborg midtby, og gåafstand til grønne områder

Udearealerne er ideelle for børnefamilien. Her er du tæt på alle hverdagens fornødenheder som skole, institutioner og indkøb. Ligeledes er der rigeligt med andre børnefamilier, der bor på samme vej.

Haven giver god plads, både på terrassen og til boldspil. Der er også en kælder med god plads til hobby og værksted samt en garage.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.