Bøgebakken 13, Gjessø, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE BOLIG I GJESSØ; NATURSKØN BELIGGENHED

Velkommen til Bøgebakken 13 i Gjessø, hvor denne charmerende bolig tilbyder en behagelig og rummelig atmosfære. Med sine 3 velindrettede værelser, en indbydende stue og potentiale for et skønt køkkenalrum kan du rigtig nyde tilstedeværelsen. Her får du muligheden for at tilføre din personlige stil og sætte dit eget præg på boligen.

Indenfor vil du finde tre gode værelser og en rummelige stue som det ideelle samlingspunkt for familie og venner og byder på en varm atmosfære, der indbyder til hyggelige stunder.

Boligens køkken har potentiale til at blive omdannet til et dejligt køkkenalrum, hvor madlavning og måltider kan nydes i et åbent og indbydende miljø.

Udenfor venter en dejlig have, der er perfekt til at slappe af i. Her kan du nyde solrige dage og frisk luft.

VI FREMHÆVER:
* Naturskøn beliggenhed få km fra Silkeborg Centrum
* Flere gode værelser, og mulighed for at skabe en drøm af et køkkenalrum
* Skøn solrig terrasse med stor rummelig have
* Medfølger carport og udhus

Beliggenheden er en af boligens styrker. Den er placeret tæt på skønne grønne områder, hvilket gør det nemt at udforske den omkringliggende natur og tage på afslappende vandreture eller cykelture.

Bøgebakken 13 i Gjessø tilbyder en fantastisk mulighed for at skabe dit drømmehjem i en skøn og naturskøn beliggenhed. Kom og oplev alt, hvad denne bolig har at tilbyde, og forestil dig det liv, du kan skabe her.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.