Villekullavej 3, Balle, 8600 Silkeborg

SKØNT KVALITETSHUS - ATTRAKTIV PLACERING FOR BØRNEFAMILIEN

Unikt kvalitetshus fra 2018 kan nu blive jeres, hvor I kan overtage et nøglefærdigt hus. Her får du en masse gode kvadratmeter til den pladskrævende familie, og en skøn stor have med masser af plads til legestativer, trampolin og fodboldmål.
Her bor mange andre børnefamilier, og for enden af vejen støder man på anerkendt stisystem, og legeplads som altid er godt besøgt af nabolagets børn.
Boligen her byder på en god indretning tiltænkt til børnefamilien, hvor du her får både bryggers indgang med plads til vaskemaskine og tørretumbler plus en entré til gæsterne. Herudover er der 3 store børneværelser, badeværelse, voksenafdeling med soveværelse, walk-in og badeværelse med dobbelt brus i nichen. Centralt i huset er hjerterummet placeret, hvor det flotte HTH køkken fremtræder i lyse materialer, og i åben forbindelse med alrum som har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, som også har udgang til overdækket terrasse. Endvidere fra alrummet et "skjult" viktualierum, samt rummelig og yderst møbleringsvenlig opholdsstue.
Til boligen er der integreret dobbeltgarage med 2x elporte samt disponibelt rum - her er det også muligt at tilslutte gulvvarme som i resten af huset.

Vi fremhæver:
* 1 km. til Balle Torv, børnehave, skole og indkøb
* Motorvejsforbindelsen Århus / Herning kan nåes på under 5 minutter
* Akustiklofter i køkkenalrum
* 4 gode værelser + 2 badeværelser
* Gulvvarme i hele huset + gjort klar i dobbeltgaragen
* Stor have med plads til fodboldmål og trampolin
* Børnevenligt kvarter med stisystem direkte til skole

Dette er villaen til den kvalitetsbestemte børnefamilie, der ønsker at bosætte sig i en bolig med minimal vedligehold, gode kvaliteter, og på en adresse hvor der er mange andre børnefamilier.
Her kan der leges på vejen, og børnene kan samles på legepladsen for enden af vejen.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.