Enebærvej 31G, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

ENDERÆKKEHUS MED SØKIG FRA TO ETAGER - ATTRAKTIVT BELLIGGENDE I SEJS

Nu har du mulighed for at erhverve en sjældent udbudt bolig i den attraktive del af Sejs-Svejbæk. Enebærvej 31G er et enderækkehus/dobbelthus fordelt på to plan med et smukt kig til vandet og de skiftende årstider.

Området er især attraktivt på grund af sin natur, de mange udendørs aktiviteter og det stærke lokale fællesskab i Sejs-Svejbæk. Her kan du nyde de fantastiske stisystemer og sende børnene trygt afsted uden at skulle krydse Juelsøvej. Derudover mountainbikeruter langs Nordskoven eller tage en forfriskende vandretur ved Sindbjerg og Stoubjerg. Byen byder også på gode indkøbsmuligheder såsom Rema1000, samt en række hyggelige lokalforretninger såsom interiørbutikker og frisører.

Boligen strækker sig over 134 m2 og omfatter 3 værelser, badeværelse, bryggers, køkken-alrum samt en fantastisk stue med udsigt til Borresø og adgang til en rummelig sydvendt altan, hvor man virkelig kan nyde aftensolen og de rolige omgivelser.

VI FREMHÆVER:
* Smuk udsigt til Borresø og naturen med adgangsret til vandet
* Lukket og privat have mod sydvest - nyd aftensolen på den rolige terrasse
* Moderniseret igennem årene
* Energioptimeret med ny varmepumpe fra år 2022
* Indflytningsklart

Haven byder på mange hyggelige kroge, hvor du kan nyde solen fra morgen til aften. Der er også en stenbelagt terrasse med mulighed for overdækning fra de to elektriske markiser. Desuden inkluderer boligen en carport med tilhørende skur til praktisk opbevaring. Skulle det alligevel ikke være nok, kan man benytte kælderen under carporten til ekstra opbevaringsplads. Har du overnattende gæster, kan de nyde annekset i haven.

En bolig som denne er sjældent udbudt - book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på mail@clausgroenne.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.