Ahorns Allé 1, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIVT BYHUS I ALDERSLYST VED SØHOLT

På grænsen til Søholt bliver i mødt af denne villa, som er ideel til jer, som drømmer om at bo tæt på hverdagens fornødenheder og den skønne natur som omkranser Alderslyst. I bosætter jer i et fredeligt kvarter, og herfra er der ikke langt til indkøbene som kan klares lige rundt om hjørnet, ligesom skole, idrætsfaciliteter og dagsinstitutioner.

Her får du en velholdt villa på 114 m2, plus en kælder på 69 m2. Huset er oprindeligt opført i år 1931, med den klassiske arkitektoniske byggestil "Bedre byggeskik" hvilket er tydeligt i denne smukke murstensvilla.

VI FREMHÆVER:
* Attraktivt placeret murstensvilla, yderst velholdt
* Rummelig garage med værksted og udhus
* Skøn indbydende have med orangeri, terrasse og frugttræer
* Nyslebne trægulve
* Tag fra år 2003 og vinduer primært fra år 2009 og frem

I træder indenfor i husets rummelige entré. Herfra kan man fordele sig blandt køkken, toilet, og de 2 flotte stuer. Fra køkkenet har du direkte adgang til boligens altan og have.
På 1.sal får i 3 gode værelser, en repos med god skabsplads, samt et badeværelse.

Kælderen rummer gode m2, med flere disponible rum, og med direkte udgang til garagen. Garagen står med en nydelig lofthøjde - loft til kip, god plads til værksted, og med udgang til haven og udhuset.

I haven har man fornøjelsen af en yderst hyggelig have, med blomstrende frugttræer, et hyggeligt orangeri og ikke mindst Søholt Bæk som løber langs enden af haven.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.