Bynkevej 6, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

HVIDPUDSET VILLA I SEJS MED MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG

Nydelig hvidpudset villa i 1,5plan er nu klar til nye ejere, som kan nyde en dejlig velholdt bolig med mange gode kvadratmeter, samt en utrolig skøn have med gode solforhold.
Her er du bosat i et af Silkeborgs mest eftertragtede områder, tæt på flot natur og vandet - herudover under 1,5 km til Sejs Skole og omkring 500 meter til Rema1000.
Huset er velindrettet, og henvender sig specielt til den unge børnefamilie der vil have et sundt hus, hvor de stadig kan sætte deres eget præg på det indvendige. De 187m² bolig fordeler sig på rummelig entré i stueplan, samt 2 gode værelser + kontor, et godt bryggers med tilhørende toilet. Herudover skønt badeværelse renoveret i 2013, flot og velholdt køkken lettere moderniseret i 2016 som er godt beliggende i åben forbindelse med stuen. Herfra også direkte adgang til overdækket terrasse.
På 1.sal er der 3 gode børneværelser samt multirum/repos og et mindre depotrum.

Vi fremhæver:
* Nyt netpuds udvendigt i 2019
* 187m² boligareal
* Nyere vinduer i hele huset
* Flot og indbydende hvidpudset bolig
* Hyggeligste have med skøn gårdsplads
* Roligt beliggende tæt på skole og indkøb

Her er alt hvad en familie har brug for, og huset giver fantastiske rammer for en god indretning, med gode børneværelser. Samme gøre sig gældende ved haven, der er rummelig og har plads til trampolin og fodboldmål.
Herudover carport så bilen kan stå fri for regn og slud, samt udhus/garage.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.