Villekullavej 21, Balle, 8600 Silkeborg

NYERE BOLIG FANTASTISK BELIGGENDE FOR BØRNEFAMILIEN

Skønt kvalitetshus fra 2018, udbydes nu netop til den kræsne børnefamilie som ønsker et nøglefærdigt hus med gode materialer og gennemtænkt indretning. Her kan man nøjes med minimal vedligeholdelse de næste mange år. Boligen ligger for enden af lukket vej, og byder samtidig på en god legeplads tæt på huset og flere børnefamilier. Her er kun 1km. til Balle Torv som byder på børnehave, vuggestue, Rema1000 + Balleskolen.
Boligen er indrettet med et godt og rummeligt bryggers + entré til gæsterne, 2 store børneværelser + kontor/børneværelse, lys fordelergang med ovenlysvinduer, som bredder sig ind i hjerterummet hvor det flotteste AUBO-køkken er placeret i åben forbindelse med alrummet, som også fremtræder meget lyst med udgangsparti til træterrassen samt store ovenlysvinduer. Hertil er også et brugbart viktualierum. Fra alrummet er der direkte passage til den rummelige opholdsstue, med fede detaljer med rå-murstensvæg og store vinduer. Herudover er der 2 flotte badeværelser, hvor af det ene er med badekar og i forbindelse med masterbedroom med masser af plads, og "Walk-Through" med god skabsplads til tøj m.m.

Vi fremhæver:
* Lyst køkkenalrum med bl.a. viktualierum og loft til kip
* Akustik lofter i køkkenalrum + stue
* 2 rummelige badeværelser
* 3 gode værelser + kontor/værelse
* Skøn have, og ved siden af god legeplads
* Dobbeltcarport med tilhørende skur
* Genvindingsanlæg + Gulvvarme i hele huset

Her er villaen til den moderne familie, der ønsker et nøglefærdigt hus hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteterne. Her er en god indretning, med de skønneste lysindfald - og ikke at forglemme den fantastiske beliggenhed for enden af lukket vej, og med en spændende legeplads for familiens mindste, gør det udfaldet til et hus som bestemt skal opleves!
Book din fremvisning hos Grønne - Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.